kerlek.blogg.se

-Förberedande operation

Kategori: Allmänt

   På fredag den 7 december är det meningen att jag ska opereras för ljumskbråck. Jag har haft ett förberedande samtal med läkaren för ett par veckor sen så jag vet en hel del vad det handlar om. 
Jag ska duscha kvällen innan och så ska jag ha rena sängkläder och så ska jag även duscha på morgonen innan ljumskbråcksoperationen.  
Om det kommer att lyckas eller om jag kommer att lämnas över till bårhuset vet ingen annat än Gud och honom har jag dålig kontakt med.
 
Om jag skulle ha sån otur så att det blir något som går fel så har jag haft tid att meddela så många som möjligt så att dom är väl förberedda. Jag grunnar nog  mest på jobbet på preem, om dom kan uträtta mina sysslor eller om det kommer att bli ostädat och att ingen tar hand om soporna.
 
Tänk vad hemskt för mig  om allt skulle bli som vanligt och att det inte skulle märkas det minsta av att jag är borta, det skulle betyda att jag inte haft någon uppgift och jag som inbillar mig varje dag att jag har uträttat så mycket gott. Jag grunnar nog mest på mia om inte hon skulle märka något, det skulle vara genant och  bedrövligt för mig, hon som berömt mig så mycket och tackat mig så mycket och jag som har uppfattat att jag var en betydesefull person med mitt arbete som sopgubbe.
 
Snälla ni som läser mig blogg, håll tummarna för mig på fredag
 
       
                     
                             
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: