kerlek.blogg.se

en tragisk dröm

Kategori: Allmänt



Drömmar kan man inte styra dom bara kommer och går och har sina egan lagar. Dom flesta drömmar glömmer man men några få kan etsa sig fast i minnet och är så tydliga som om det vore verklighet.Denna drömmen börjar lite lustigt för helt plötsligt befinner jag mig vid en hållplats i Sandsbro, men den hållplatsen är inte där den gamla var utan den är ca 500 meter norr om och det är skog runt omkrig och lite sank.,  Inte kan det var många som stigit på här för gräset är inte nedtrampat det minsta.Jag märker att det är någon bakom mig så jag vänder mig om för att kolla. Och det var inte vem som helst, nej det var en dam som inte var av denna värld, hon såg ut mer som en ängel än något annat. Hon var i 25 till 30 år med en brun hy och med ett indisktliknande ansiktsform. Jag tänkte direkt, nu ska jag inte göra bort mig bara för att hon är så vacker så jag bestämde mig för att inte tilltala henne eller på annat sätt försöka få kontakt. Snart kom det ett tåg och inte var det något av dom senast modellern.  Nej det både rök och tuffade som tåg alltid har gjort förr i tiden. När jag kom in fick jag se att det av dom äldre modellerna även där, En lång korridor och små hytter, Jag öppnade dörren och det var ett tomt bord rätt fram, längre in satt det ett par i 50årsåldern.  När jag slagit mig ner så kom den sköna damen och frågade om hon fick sitta där. Naturligtvis hade jag inget mot det men fortfarande var jag tveksam till att tala med henne men efter lite funderande så tänkte jag att det är ju hon som har kommit till mig så varför ska jag inte säga något då, så började med att säga att jag kom från en föreläsning som jag hållit. Då avbrät hon mig och sa att jag vet för jag har också varit på den föreläsningen för jag följer dig överallt där jag kan och jag har sett och lyssnat på dig i tv många gånger och hört på dig i radio och jag tycker att dina ideer är så otroligt bra och jag kan inte få nog av det. Det värsta är att jag tycker inte bara om allt du tala för utan nu har jag fått ett lika stort tycke för dig också och det har verkligen skapat problem för mina föräldrar, som jag inte döljer något för, tycker att jag måste försöka koppla bort mig och bara hålla mig till mina ideer, men jag kan inte sa hon jag har blivit fast och jag vet nu inte hur jag ska ta mig ur detta. 

Min bästa vännina är nog allra värst och säger att jag måste glömma den gamle gubben och jag börjar förstså att jag kan nog inte ha det så jobbigt som jag har det, hon föreslog att vi skulle gå ut på ett diskotek så det gjorde vi. Vi fikade lite och tog lite starkt också men bara lite så att vi skulle bli lite gladare.
Vi fick dansa och vi hade det verkiligen rolig och jag blev bekant med en kille som var både snygg och trevlig, så nu tänkte jag har jag någon som kan ta bort den gamle fule gubben tage.
Han fick följa med mig hem och jag ordnade med så det blev lite fin musik också. Av någon anlledning så hamnade i sängen och vi kelade och gosade lite och jag tyckte att allt stämde perfekt, han försökte göra närmande och jag tyckte att det skulle vara så, men i samma ögonblick som han skulle tränga in i min kropp så kom jag till att tänka på dig och då bara skrek jag högt i högan sky, neeeeeej, och så förstörde jag det för oss båda och jag fick förklara hur det var och han var så fin så han förstod mig precis.
Och sen fortsätter hon, nu har jag blivit ännu mer uppbunden av dig och jag har inte längre några alternativ, men jag kan ju inte tvinga mig på dig, samtidigt som jag vill tala om för dig hur jag tycker och känner.
Men dina föräldrar och din vännina har ju alldelses rätt jag är ju för gammal och ful för en sådan ängel som du.
Då avbryter hon mig igen och säger, Jag bryr mig inte om din ålder och ännu mindre om ditt utseende för du har allt det andra med dina fina tankar, ditt djupa angagemang för dom svaga och kanske finast, din djupa känsla för kvinnor.
Nu vill jag vara helt ärlig och inte dölja något som jag känner. Jag önskar att jag finge leva med dig så länge som du lever om det så inte skulle vara mer än en vecka. Jag skulle också vilja ha ett barn med dig och om du skulle gå bort före mig så skulle jag se dig i detta barn och jag skulle älska denna lilla unge lika mycket som jag älskat och älskar dig.
Det är du som bestämmer och du gör som du vill, jag tar smulorna om inget annat.

Nu tutar tåget och en konduktör kommer in och säger att det stannar för dom som ska stiga av. Hon plockar ihop sina saker och går till dörren. När tåget stannat så säger hon, hej då vi kanske ses, självklart, säger jag och hon stiger av och vinkar till mig och jag gör lika dant och så börjar tåget tuffa på och när hon precis försvunnit från min blick så tänkte jag, man varför tog jag inte hennes adress eller telefonnummer, min dumme fjolle. Jag fick sådana negativa känslor så det går inte att i ord beskrivas, men då tänkte jag, hon kommer ju till mina föreläsningar, men hur ska jag kunna få tag på henne där, men det ordnar sig alltid, jag kan ju alltid göra ett speciellt medelande eller så kan jag vänta på henne utanför, så det ska nog gå bra.
Nu vaknade jag vilken mardröm.
Nu vet jag inte hur jag ska göra.
Ska jag gå ut och föreläsa om mina ideer och hoppas att det ska komma någon som är lika fin som min dröms ängel.
Kan någon komma med förslag och hjälpa mig för jag känner mig så hjälplös så jag klarar inte av det själv

Lite av varje

Kategori: Allmänt

18 februari 2013
Jag tycker ,Det Okända, är det bästa tvprogrammet som finns på tv, av alla program, därför ser jag alla program som jag har möjlighet att se. Men ingenting är så bra att det inte går att göra det bättre. Jag skulle vilja att ni ber mederpersonerna innan dom påbörja sin undersökning av eventuella andar att dom ska fråga andarna om andarna har någon känsel och smak. Syn och hörsel verkar dom ha. Och hur är tidsuppfattningen för dom, går tiden fort eller står den stilla. Hur mår dom, kan dom uppleva glädje och sorg, mm, mm.

Det är nog inte många är så tacksamma som jag är för sitt jobb för jag trivs så bra och har så roligt. I går så fick jag hjälpa några med bl a automattvätten och med att kolla trycket i ringarna, alla är så tacksamma, även personalen när jag möter dom så får jag ett gott ord på vägen och det värmer och inspirerar mig. Den som nog är mest generös med tackerna är Mia från furuby och så skrattar hon åt allt vad jag säger och då kan jag inte hålla igen utan det blir mer och mer lustigheter.
Ibland inbillar jag mig att jag skulle vara mer värd än bensinen, som jag får nu som lön, så jag funderar på om jag skulle kunna få lite löneförhöjning men efter den tanken så kommer det en annan hemsk tanke, tänk om jag då skulle få sparken, jag tror att jag då skulle ta tillbaka löneanspråken och krypa till korset och säga att jag kan arbeta helt gratis för det är inte bara arbetet som är så inspirerande för jag älskar min son john så mycket så jag känner det som jag skulle kunna göra vad som helst för honom. Tur att han inte läser detta för då skulle han kunna ställa ändå högre krav på mig.
Det är som sagt så inspirerande att jobba på preem och där finns inga problem men här i mitt hus tar det tvärt emot så jag kan inte göra något frivilligt utan jag får i så fall tvinga mig till det och då blir det ännu värre nästa gång. Varför är det så? Jag tror att det beror på att när jag byggde, huset en gång för mycket länge sen, så fick jag tvinga mig till att slutföra det, för jag hade sån ångest, men det tog tid och var oerhört motigt och jag tror att det beror på att jag fortfarande har så stort motstånd till att göra något på detta hus.

Jag har lärt mig mycket av, Det Okända, där andarna förmedlar att vi ska ta vara på alla fördelar i detta livet och ha så roligt och trevligt som möjligt, det kan man genom att försöka umgås med människor som man känner att kemin stämmer och att undvika dom andra. Ibland så måste man ändå vara i närheten av någon av den sorten, som på jobbet har jag en tjej som inte jag vill vara i närheten mer än absolut nödvändigt, men det måste man vid sådana tillfälle och det går och måste gå och det går bra, man får väga orden innan man släpper i väg dom. Det är mycket ovanligt att jag möter någon sådan som väl är. Det är precis tvärt om för allice, för henne är det sällan att det är någon som passa, så hon måste ha det väldigt jobbigt. Det är sällan som hon har någon som hon trivs med av hemtjänst, inte någon av tjejerna vad jag förstår, däremot går det bättre med killarna.
Allice och jag har aldrig gått ihop. Svea älskade jag mycket för hon var så snäll och hjälpte mig med så mycket så henne har jag nog mycket att tacka för att jag är så lycklig och älskar mina barn så mycket och har älskat mina före dettingar, sen att jag inte kunde få behålla dom kan ha berott på mycket bl a att jag slutade vara en männniska och i stället blev en inåtvänd ångestsjuk varelse som man inte kan begöra att någon ska stå ut med någon längre tid. I det okända, tillsammans med min psykoanalys av mig själv, så har jag lärt mig att man ska förlåta och glömma om man vill ha ett lyckligt slut på livet. Det kan kanske ses som egoistiskt att man glider fram där man inte ska skadas men om man är en överkänslig individ och vill ha det bra så är det ett alernativ. Jag kanske inte lever om ynka 30 år och då är det så viktigt att det är så fint den sista lilla stunden på planeten tellus.
Allice har vid några tillfällen tagit upp, att jag köpte gården för billigt och hon nämde att hon inte fick med någon av dom andra syskonen till att processa mot mig. Jag tror inte att någon av dom skulle velat gå mot mig, men hon var som sagt så ensam i det fallet.
Jag har bestämt att vi tre som är kvar nu ska hålla ihop den sista tiden och det tycker dom också. Erik är arg på mig nu förstås.

Allice tillhör dom som jag helst vill hålla mig från, man får ta i, vår kemi passar inte alls, hon behöver inte vara någon sämre människa för den skull, vi är olika och det måste man acceptera. Jag vill än då hjälpa henne så mycket jag kan så att hon trivs i sin svåra situation med dålig syn och alla tänkbara sjukdomar.
Inte mer än 30 år att leva sa jag, men det kan vara fel för det forskas mer än någon gång tidigare och det går fortare och fortare och dom kan bota och byta det mesta på gamla kroppar så det skulle inte vara omöjlig att jag får uppleva min 170årsdag d v s år 2100 tjugoetthundra, är man frisk och klarare i huvudet än jag är nu så skulle det vara mycket intressant, för då tror jag att ENERGIKATALYSATORN har slagit igenom helt och att alla hus uppvärms med e-caten, alla bilar, båtar, flygplan, farkoster och mycket mycket annat går på den. Jag vill inte missa det så därför så vill jag vara med så länge som möjligt. Hur skulle man se ut vid en så hög ålder när man ser ut som jag vid 82. Jo, jag vet vid den tiden så kan man nog opperera sig på så sätt att man skala huden och sätter på embryonalt odlad hud och man blir som ny på nytt, näsa och öron kommer att växa lite än då, men det får omgivningen stå ut med.
Tänk dig att det inte kostar dig något, mer än slitaget, att köra hit eller till stockholm eller till norrland för den delen. Ock vad billigt och enkelt med flyg, ingen mellansandning och mycket kortare restid, planen skulle kunna gå hur fort som hels, inget lättantändligt bränsle som kanske väger 15000 kg, Bränslet till e-caten väger kanske högst ett hekto och så en million gånger större kraft. Alla får det bra särskilt dom fattiga.
Med tiden blir det en tillvänjning och sen bryr man sig inte och ingen sätter värde på det då. Endast dom som upplevt 30 och 40 talet kommer sätta väre på hur bra det blivit och det blir vår uppgift att förmedla det så att dom också kan sätta värde på det och njuta som jag gör nu, för jag har en viss benägenhet att ta ut allt i förskott så jag njuter just nu i fulla muggar av allt som komma skall.
Jag ska njuta av att komma in till preem nu, dom öppnar kl 6 i dag måndag

Rätt egendomligt att jag inte hört eller förstått vad allice varit med om i sin uppväxt. Hon har först nu berättat hur fint hon hade det hos vår farfar och farmor och hur älskad hon var i sin uppväxt men också hur hårt hon tog det när dom gick bort och hur svårt det var att komma tillbaka till våra föräldrar. Hon har berättat hur utstött hon blev av sin syster svea och hur vår mor arbetade och inte kunde eller hann visa ömhet och kärlek varken mot henne eller mot oss, för att inte tala om far som inte hade någon skyldighet att bry sig om barn för det ansågs vara ett fruntimmergöre och då hade man ansetts för att vara ett fruntimmer, som man sa på den tiden. Det egondomligaste i detta tycker jag är att hon har haft så fin kärlek till sina barn och uppfostrat dom så fint, alla har blivit så lyckade som man över huvud taget kan begära. Efter vad hon sagt så fick hon inte mycket hjälp av sin dåvarande man och hon har inte mycket över för honom.
Min syster svea minns jag så väl att hon gjode allt för mig och tog hand om mig så väl som om hon varit mamma till mig. Synd att hon blandade in sig i för detta russelianarna. Det gick aldrig att tala med henne om något för då gled hon alltid in på religionen så därför så undvek jag henne och nu är hon borta sen lite mer än ett år

 

olika känslig och olika straff

Kategori: Allmänt

Vad olika våra liv har blivit egentligen. Jag hörde i radion om hur viktigt det är för personalen på ett slakteri att dom trivs och inte börja tycka det är otäckt eller på annat sätt obehagligt med att döda och stycka djur. Men är det inte så att en del människor är mer eller mindre psykopater och tar inte till sig det minsta utan det blir ett jobb som vilket annat som helst och dom kan vara så hårda så att om det vore människor så skulle dom inte ta till sig det heller. Ett exempel är väl malexandermördarna som döda poliser och utan att reagra det minsta, sen finns det dom som är liksom jag så känslig och mesiga att man inte tål om någon snäser en och så finns det alla mellanting där.


Tänk också vad olika straffet blir för dom olika personerna hur mycket hårdare straffet blir för den känslige, och kanske mer sociale, än för den hårde som kanske inte tar till sig det minsta. Det vore inte mer än rätt att rättsväsendet tar hänsyn till sådant också och inte bara tilldömmer en viss längd på straffet oavsett människotyp. Jag vill egentligen inte att någon ska straffas för något brott för det finns alltid en orsak till alllting och det kan vara en svår barndom eller ungdom som dom inte har kunnat påverkat det minsta. Räcker inte det straffet som dom fått av den uppväxten utan dom ska fortsätta att straffass. Nej dom skulle ha vård i stället, eller?

Olika straff

Kategori: Allmänt

Tänk vad olika straffet blir för dom olika personerna hur mycket hårdare straffet blir för den känslige, och kanske mer sociale, än för den hårde som kanske inte tar till sig det minsta. Det vore inte mer än rätt att rättsväsendet tar hänsyn till sådant också och inte bara tilldömmer en viss längd på straffet oavsett människotyp. Jag vill egentligen inte att någon ska straffas för något brott för det finns alltid en orsak till alllting och det kan vara en svår barndom eller ungdom som dom inte har kunnat påverkat det minsta. Räcker inte det straffet som dom fått av den uppväxten utan dom ska fortsätta att straffass. Nej dom skulle ha vård i stället, eller?

Genförbättring

Kategori: Allmänt


Hur blir det i framtiden med genförändringar, kan det bli så att vi
kommer att få det mesta förändrat i våra gener. Man kan tänka en hemsk tanke och det är att någon eller några skulle få för sig att manipulera, med våra gener, så vi får mycket intelligentare mäniskor än vad vi är, det skulle kunna bli så att dessa varelse som ser i princip ut som vi gör men att dom har ett helt annat tänkande, Skilnade mellan oss och dom skulle kunna bli som mellan oss och chimpanser. Dessa männniskor skulle kanske kunna räkna mycket snabbare och säkrare än vad vi gör, kanske dom skulle kunna svara direkt på hur mycket är roten ur 589,82 är eller 94832 x 974378. EN vanlig bok skulle dom kunna läsa på 15 minuter och dom skulle minnas exakt vad den innehöll, På den tekniska sidan skulle dom kunna upptäcka mycket nya grejor och nobellpriset skulle alltid gå till dessa människor. Naturligtvis skulle dom ta över alla viktiga poster och dom skulle styra allt både kommunalt och statligt och annat också. Så långt skulle allt vara bra, men hur skulle dom se på oss? förmodligen så skulle dom se på oss som vi ser på chimpanser och dom skulle kanske göra en massa experiment för att testa hur det skulle verka på dom. Detta är ingen saien fixen utan någoting helt möjligt. Risken att detta ska hända är nog större än att ett enskilt land skulle ta makten över resten av befolningen.

överlevnad

Kategori: Allmänt

 I gårkväll såg jag ett program på tv som hette, naturkatasfrofer, det var mer än ruskigt.
Vi kommer förr eller senare att få någon vulkan som är så stor och som spyr ut så mycket aska att vi får en ny istid som kan ta död på hela mänskligheten.
Det finns en vilande vulkan i amerika som har sina utbrott var 600 000 år och det har gått den tiden nu sen senast så då ska den kunna få utbrott när som helst.
Vi har nu unika möjligheter att rädda en del av mänsligheten genom att vi utnyttja uttjänta gruvor, för där kommer inte att märkas så mycket att vi fått en ny istid.
Nu har vi energikatalysatorn som ger oss all den energi vi behöver för all framtid  och med konstbevattning kan vi odla allt vi vill. 
Se tidigare inlägg,, Vilda fantasier
 

Återblick

Kategori: Allmänt

Jag minns det som det var i går, det var den1 augusti 1963, när Vivi och jag varit på kastanjevägen 75 hos mina svärföräldrar och skulle åka hem till kampen för  att lägga oss, men då kom brandbilen och körde om oss och då sa jag till Vivi att vi måste kolla så vi följde med och då hamnade vi i tegnaby, det var en byggnad som höll på att brinna och dom sa att det hade varit ett blixtnedslag. När vi kom hem så var kolckan över tio så jag kröp ner i sängen så fort jag kunde för jag skulle ju upp tidigt och jobba, men Vivi döjde lite och inte visste jag varför men det skulle jag snart få reda på. Hon ropade på mig och sa att vattnet hade gått, för hon var havande och det var det som  ställde till det. Kom nu och lägg dig, det får vi ta i morgon, sa jag , men hon ringde till sin mamma och hon sa att vi måste åka till bb direkt och det gjorde vi. När vi åkte på vägen dit så sa vivi att vad tråkigt att han inte ska få en egen födelsedag eftersom min för var också född den 2 augusti. Det gick ju inte att hindra utan efter mycket möda och stort besvär så kom vår förstfödde son just den 2 augusti 1963. Jag var en av dom första pappor som fick vara med vid förlossningen, men det ångrar jag inte och jag fick reda på att vi män har det rätt enkelt när det gäller själva poppulationen. Vi skulle få ytterligare tre barn sammanlagt tre pojkar och en flicka.
Ett äktenskap inte olikt dom flesta andras skulle jag tro, bara det att jag fick för mig att jag skulle gå till en psykdoktor fick jag för mig för jag kände mig utarbetad. Jag fick sobriltabletter som jag skulle ta i några månader framöver, men efter en tid så blev jag så sjuk att jag inte kunde ta dom längre och det var just då som jag blev riktigt dålig, jag fick sådan fruktansvärd ångest så jag hade så svårt för att jobba och för att umgås med någon och naturligt vis svårt med hela familjen och sen var det det att på den tiden så fick man inte tala om ångest och psykisk sjukdom så jag försökte dölja så gott jag kunde och det kunde kanske inte sluta på annat sätt än att jag blev lämnad med min ångest och med alla dom negativa tankar och känslor som kommer då. Jag fick hatkänslor till vivi och lyckades inte få bort dom helt förrän jag gjorde en egen psykoanalys och även kroppsanalys och jag kom fram till att jag hade mig själv att skylla eftersom jag inte förmedlade min känslor för vem ska kunna förstå när dom inte vet. Å andra sidan, hade jag ändå blivit förstådd så skulle jag älskat denna kvinna än idag och resten av mitt liv. Men man ska ju se fördelarna med det som händer och det var det ju genom att jag fick lära känna mer kvinnor jag fick leka mer och framför allt lära mig mer. 
Mer kvinnor och ett barn till skulle det bli och det vill jag inte ångra eller glömma men det tar vi en anna gång